Футбол. Данія. Молодіжний чемпіонат Європи (U-21). Матчі 1/2 фіналу. 22 червня.
 Іспанія — Білорусь. 3:1. Голи: Адріан, 89, 105, Геффрен, 113 — Воронков, 38.
Швейцарія — Чехія. 1:0. Гол: Мехмеді, 114.
Збірна Білорусі, котра, нагадаємо, вийшла з групи завдяки збігу обставин і величезному везінню, ледве не подарувала чи не головну сенсацію чемпіонату. Білоруси в першому таймі забили м’яч у ворота фаворита — команди Іспанії. І рахунок 1:0 тримався до 89-ої хвилини зустрічі — саме тоді іспанцям вдалося врятувалися. А вже в додатковий час вони переконливо довели свою перевагу. І це справедливо.
У фіналі (25 червня) у Віборгу (21.45) зустрінуться Іспанія і Швейцарія. Також завтра (16.00) в Ольборгу відбудеться поєдинок за бронзові медалі між Білоруссю та Чехією.
Лауреатів сезону названо
Клуби Прем’єр-ліги України з футболу спільно з уболівальниками визначили лауреатів сезону 2010/2011. Отже, переможцями у номінаціях стали: найкращий тренер чемпіонату — Мірча Луческу («Шахтар», Донецьк); гравець — Вілліан («Шахтар», Донецьк); воротар — Олександр Шовковський («Динамо», Київ); молодий гравець—відкриття Епіцентр чемпіонату країни сезону 2010/2011 — Євген Коноплянка («Дніпро», Дніпропетровськ); арбітр — Віктор Швецов (Одеса).
Почесні індивідуальні нагороди всі вони отримають перед матчем за Суперкубок країни 5 липня у Полтаві. Так само як і Євген Селезньов («Дніпро», Дніпропетровськ), який буде нагороджений призом найкращому бомбардиру чемпіонату країни.
А вчора у столиці в приміщенні агенції «Українські новини» відбулася прес-конференція за участю керівництва Прем’єр-ліги, присвячена поєдинку за Суперкубок України.
МАУП — у чвертьфіналі
Стамбул (Туреччина). ІХ чемпіонат Європи з футболу серед університетів. 19—26 червня. У завершальному матчі групового раунду чемпіон України МАУП (Київ) виграв у студентів з Португалії — 1:0. Українці здобули три перемоги при різниці м’ячів 9—1 і посіли перше місце в групі.
Учора на турнірі був вихідний, а сьогодні відбудуться матчі 1/4 фіналу. Зустрічаються: Туреччина — Німеччина(10.00, час київський). Україна (МАУП) — Іспанія (12.00). Азербайджан — Росія (15.00). Франція—Фінляндія (17.00).
В. Б.