У Житомирі завершився триденний авіаційний зліт імені Сергія Корольова. У ньому взяли участь 55 легких літальних засобів з усієї України та один — з Німеччини. Серед них було 12 мотодельтапланів, 3 автожири, решта — літаки.
Організаторами заходу є житомирський авіаклуб «Авіатик» і фірма «Аеропракт». У програмі були показові польоти, майстер-класи, семінари. Під час авіазльоту за підтримки ГО «Купол» у Житомирі було відкрито авіаспортивний центр імені Валентини Закорецької, єдиної в світі жінки, яка здійснила 11500 стрибків з парашутом і встановила 50 світових рекордів.
Учень Закорецької киянин Максим Слободян у Житомирі здійснив свій ювілейний, 200-й, стрибок з імітацією падіння — відмови розкриття основного парашута: запасний він відкрив уже приблизно за 500 метрів від землі. Він сказав, що відтепер приїжджатиме сюди щовихідних не лише як інструктор новоствореного центру, а й через те, що в Україні таких шкіл, де поєднується парашутний спорт із авіаспортом, більше ніде немає. Віднині всі бажаючі тут можуть здійснити стрибок із парашутом після медичного огляду, спеціальної підготовки та успішної здачі заліку.