Майже 70 тисяч гривень на лікування онкохворих дітей переказали рівненські журналісти. Ці кошти — виручка від розповсюдження квитків на дві вистави «Пошилися в дурні» за п’єсою Марка Кропивницького, які пройшли з аншлагом на сцені обласного музично-драматичного театру. Всі ролі у виставі виконували рівненські медійники (на знімку). 

У такий спосіб вони долучилися до безстрокової благодійної акції «Подаруй можливість жити» зі збору коштів для пацієнтів онкогематологічного відділення обласної дитячої лікарні, яка проходить під патронатом голови Рівненської ОДА Василя Берташа. Загалом з початку акції, до якої виявилися не байдужими школярі, освітяни, медики, силовики, державні службовці, на лікування маленьких пацієнтів онкогематологічного відділення вдалося зібрати майже 400 тисяч гривень.

Акція «Подаруй можливість жити» триває. Тож кожен, кому не байдужа доля маленьких пацієнтів цього відділення, може долучитися до неї. Нагадуємо реквізити, за якими можна переказати кошти: розрахунковий рахунок 35425001001200 в ГУДКУ в Рівненській області, МФО 833017, ЗКПО 03067009 (благодійний внесок на лікування дітей онкогематологічного відділення).

Фото Анатолія МІЗЕРНОГО.