— Підвищенням вартості проїзду у транспорті ніхто не задоволений, але готових протестувати з цього приводу, як бачите, небагато, — каже один з учасників маршу незгодних, які пройшли вулицями Вінниці.

Організатори акції напередодні поширили листівки, в яких закликали вінничан наприкінці робочого дня бойкотувати проїзд в електротранспорті та маршрутках і долучитися до маршу незгодних. На заклик відгукнулися тільки кілька десятків молодих людей. Ветерани не стали у колони тому, що для них проїзд у міському транспорті безплатний. Протестувальники несли в руках державні прапори та плакати з написами, які засуджували нові грабіжницькі ціни на транспорті.

— Я сам зі Львова, — каже один із студентів, який йшов у колоні, — у нас місто більше, але ціни на всі види транспорту нижчі — у трамваї і тролейбусі за поїздку платять гривню, у маршрутці — дві. А тут — як у Києві...

Як уже повідомляв «Голос України», у місті над Південним Бугом з першого червня підвищено вартість проїзду на всі види транспорту — одна поїздка у маршрутці коштує 2,5 гривні (з 22-ї години до шостої ранку — 3,5 грн.), на автобусі — 1,5, трамваї і тролейбусі — 1,25 гривні.