Прийміть найщиріші вітання з нагоди професійного свята — Дня державної служби.

Протягом багатовікової історії людства праця на благо держави завжди вважалася винятково важливою, відповідальною і почесною місією. Саме тому робота державних службовців сприймалася взірцем сумління, самовідданості, високої культури, толерантності, наполегливості. Кращі інтелектуальні сили суспільства своєю діяльністю на ниві державотворення намагалися принести якомога більше користі рідній країні, своєму народові.
Сьогодні від ефективної державної служби, здатної надавати суспільно корисні адміністративні послуги, великою мірою залежить дотримання прав і свобод людей, авторитет України як демократичної держави, здатність влади забезпечувати сталий розвиток країни.
Орієнтуючись на традиції українського державотворення, вибудовуючи партнерські відносини між органами влади та громадянським суспільством, ви виконуєте важливу місію побудови держави європейського рівня.
Переконаний: завдяки професіоналізму, вірності ідеї та відданості справі ви і далі успішно захищатимете гуманістичні цінності, дбатимете про високу якість і престиж свого покликання, забезпечуючи соціальну справедливість та захист прав кожного громадянина.
Від усього серця зичу вам якнайповнішої реалізації всіх задумів, нових здобутків та творчих злетів у вашій благородній і подвижницькій справі піднесення Української держави! 
Володимир ЛИТВИН, Голова Верховної Ради України.