Селдж (Словенія). На етапі Кубка Європи з дзюдо українські спортовці без нагород не залишилися. Золота медаль у Георгія Зантарая (до 66 кг). Срібними відзнаками нагороджені Микита Дібрін (понад 100 кг) і Марина Черняк (до 78 кг), бронзовим призером став Денис Біліченко (до 48 кг).
Місце зустрічі змінити не можна
Німецький футбольний союз (DFB) підтвердив наявність домовленостей з українськими колегами щодо проведення товариського матчу між національними командами наших країн.
Як відомо, зустріч планують провести на оновленому НСК «Олімпійський» в Києві 11 листопада 2011 року. За даними офіційного сайту DFB, поєдинок розпочнеться о 21.45 за київським часом.
Шева продовжив контракт
Ще рік у футболці рідного «Динамо» виступатиме 34-річний форвард Андрій Шевченко, котрий продовжив контракт зі столичним клубом. Про це повідомив президент ФК «Динамо» (Київ) Ігор Суркіс.
Слід сказати, що динамівці продовжують активну трансферну політику. Є інформація від авторитетного французького видання L’Equіpe, що незабаром лави киян поповнить 20-річний нігерійський півоборонець «Монако» Лукман Аруна. Кияни розраховують, що з його появою зменшиться навантаження на гравця середньої лінії хорвата Огнєна Вукоєвича.
Хотіли б багаторазові чемпіони придбати і 26-річного півоборонця збірної Хорватії і лондонського «Тоттенгема» Ніко Кранчара. Цей футболіст прагне змінити клуб. І якщо сторони домовляться, він опиниться в столиці України. Але навздогін цій інформації надійшла інша: Кранчар відпочиває тепер разом із співвітчизником і другом, капітаном «Шахтаря» Даріо Срною. Тому поширилися чутки, що Кранчар, мовляв, збирається зовсім не до Києва, а до Донецька...
Підготував Віктор СТАНКЕВИЧ.