Хокей. У київському «Беркуті» змінилося керівництво — відтепер патронувати клуб взялися народні депутати України Давид Жванія та Сергій Харовський. За даними Української хокейної агенції, вони відіграватимуть важливі ролі в опікунській раді столичного колективу.
Клуб вдало провів серію переговорів із гравцями збірної України, а також легіонерами з Білорусі та Росії. Крім того, домашні матчі в національній першості «Беркут» хоче проводити в реконструйованому Палаці спорту.
А от гравцям київського «Сокола», котрий після відставки тренера Олександра Сеуканда очолив 41-річний Олександр Гординюк (до речі, вихованець Сеуканда), суттєво зменшать зарплату в порівнянні з попереднім сезоном. Про це керівництво клубу повідомило під час першого етапу переговорів з гравцями.
Але пролунала обіцянка погасити існуючу заборгованість із зарплати до початку нового сезону. Більшість хокеїстів, з якими відбулися співбесіди, вкрай розчаровані пропозицією «батьків» клубу. Багато хто з них має намір найближчим часом змінити команду.