Сенегальський оборонець Пап Діакате, який минулого сезону успішно виступав на правах оренди у французькому клубі «Ліон», і бразильський півоборонець Карлос Корреа, котрий останнім часом грав за «Фламенго», повернулися до Києва і мають серйозні наміри знову виступати за український клуб.
Цією інформацією поділився тренер «Динамо» Юрій Сьомін. Наставник дав зрозуміти, що за відсутності протягом ще майже півтора місяця центрального оборонця Тараса Михалика і підвищених ігрових навантаженнях на опорного хавбека Огнєна Вукоєвіча, він зацікавлений в Діакате і Корреа. Обидва футболісти тренувалися в Кончі-Заспі, а в суботу чартерним рейсом вилетіли з командою на збір до Австрії.
Перед вильотом до Інсбрука в розпорядженні Сьоміна було 13 гравців. Воротарі — Шовковський, Коваль і Богуш; оборонці — Бетаo, Діакате, Сілва, Алмейда; півоборонці — Корреа, Алієв, Калитвинцев, Нінкович, Рибалка і Бертольо.
Полетів з динамівцями і нігерійський нападник Фанендо Аді (зріст — 192 см, вага — 84 кг), котрому 10 жовтня виповниться 21 рік. Його останнім клубом був донецький «Металург». Але гравцеві треба ще зарекомендувати себе з найкращого боку, щоб із ним підписало контракт «Динамо».