Протягом січня—березня 2011 року прибутково працювали понад 55% усіх підприємств Прикарпаття. За даними Головного управління статистики в області, вони отримали більш як 218 млн. грн. прибутку. Найбільший він у промислових підприємств (понад 66% загального обсягу), серед яких лідирує переробна галузь (58,6 млн. грн.) та підприємства з виробництва і розподілення електроенергії, газу і води (71,5 млн. грн.).
Питома вага збиткових підприємств області за цей період сягнула 44,8%. Вони допустили майже 324 млн. грн. збитків. Найбільше від цього потерпають промислові підприємства (майже 46% загального обсягу збитків).
Фінансовий результат до оподаткування підприємств області (без урахування діяльності банків, малих і сільськогосподарських підприємств та установ, що утримуються за рахунок бюджету) за січень—березень становив 105,6 млн. грн. збитків. Негативне сальдо сформовано в основному за рахунок діяльності підприємств торгівлі, ремонту автомобілів, побутових виробів та предметів особистого вжитку, транспорту та зв’язку, підприємств, що здійснюють операції з нерухомим майном, оренду, інжиніринг та інше.
 
Івано-Франківськ.