Футбол. X Меморіал Віктора Баннікова. Юнацький турнір (U-16). 16 червня. Другий тур.
Група А. Білорусь — Чехія. 0:2.
Сербія — Україна. 3:4. Голи: Живкович, 17, Бадич, 60, Тепич, 67 — Радченко, 20, 22, Габелок, 42, 44.
Україна: Сарнавський, Шевчук, Бурда, Качараба, Соболь (Шичка, 58), Харатін, Лазарович (Яструб, 53), Білоног (Завийський, 49), Радченко (Чередниченко, 80+2), Габелок, Тищенко.
Україна — 6 очок, Сербія, Чехія — по 3, Білорусь — 0.
Для виходу до фіналу, котрий відбудеться завтра на стадіоні імені Баннікова, збірній України в завершальному груповому поєдинку сьогодні достатньо зіграти внічию з Білоруссю.
Група B. Італія — Туреччина. 0:2. Польща — Росія. 2:1. Польща -4, Туреччина, Росія — по 3, Італія — 1.
«Шахтар» — господар
Після загальних зборів учасників Прем’єр-ліги, котрі відбулися у столичному готелі «ІnterContіnental», відбулося жеребкування. Воно мало на меті визначити господаря поля у матчі—відкритті сезону. Приймаючою стороною в зустрічі за Суперкубок України стане донецький «Шахтар».
Нагадаємо, що цей приз 5 липня у Полтаві розіграють «гірники», які стали чемпіонами країни, та фіналіст Кубка України «Динамо». Прес-конференція, присвячена цій події, запланована на 23 червня у Києві.
На згаданих зборах також відбулося жеребкування і складено календар чемпіонату країни—2011/2012 у Прем’єр-лізі. Його ми опублікуємо в найближчих числах газети.
Нова емблема для «Динамо»
ФК «Динамо» збирається представити громадськості нову емблему клубу. Урочистий захід, запланований на 3 липня, відбудеться на динамівській базі у Кончі-Заспі після повернення команди зі зборів в Австрії. А вже 5 липня на матч Суперкубка України проти «Шахтаря» «динамівці» вийдуть на поле у футболках з новою емблемою.
З ініціативи тренера синьо-білих Юрія Сьоміна, церемонію зможуть відвідати всі бажаючі, оскільки 3 липня «Динамо» проведе для своїх уболівальників відкрите тренування.
В. Б.