Поки водій однієї з фірм у Вінниці на службовій «Ниві» очікував на світлофорі появу зеленого світла, несподівано в салон автомобіля на переднє сидіння підсів незнайомець. Націливши пістолет на водія, наказав їхати за місто у напрямку райцентру Шаргород. А це від Вінниці більше ста кілометрів.
На польовій дорозі між селами Клекотина та Юхимівка зловмисник змусив водія зупинити машину і вийти. Було видно, що поводився він неадекватно, ймовірно був у стані наркотичного сп’яніння. Можливо, це завадило йому здійснити прицільний вистріл, потім другий, третій. Ухиляючись від куль, 48-річному водієві вдалося повалити на землю кривдника. З мобільного телефону він викликав міліцію. Поки правоохоронці прибули на допомогу, утримував нападника.
Як повідомили в центрі зв’язків з громадськістю обласної міліції, 39-річний затриманий є жителем одного з сіл Вінницького району. Ніде не працює. У нього вилучили газовий пістолет системи револьвер, переобладнаний для стрільби малокаліберними патронами. Мав при собі ніж. У кишені знайшли пігулки, які відправили на експертизу. Нападнику призначили експертизи —психіатричну та на предмет алкогольного і наркотичного сп’яніння. За даним фактом порушено кримінальну справу. Затриманого обвинувачують у замаху на вбивство людини.