— Переконаний, що створений у Вінниці центр адміністративних послуг «Прозорий офіс» — це той шлях, яким мають іти в усіх регіонах, — наголосив Президент України Віктор Янукович під час одноденної робочої поїздки на Вінниччину.
Як саме працює центр, про це главу держави інформував міський голова Вінниці, ініціатор створення такої системи надання послуг, Володимир Гройсман. Віктор Янукович схвально поставився до того, що звернення громадян розглядають у короткі терміни і заявник має можливість у будь-який час дізнатися, на якому етапі знаходиться вирішення його питання. За словами Президента, принцип «Прозорого офісу» є ефективним методом у боротьбі з корупцією. Важливо, що громадяни схвально оцінили таку систему, тож її слід запроваджувати в інших регіонах.
На запитання, чим викликано, що саме на Вінниччині відпрацьовують пілотний проект, глава держави відповів, що в цьому регіоні — найбільша кількість сільських медичних закладів, загалом тут налічується більш як 900 амбулаторій та фельдшерсько-акушерських пунктів. Сільська медицина, як відомо, у найгіршому стані. Саме тому вирішено почати реформи з такої первинної ланки. У другій половині дня Віктор Янукович узяв участь і виступив на нараді адміністративно-господарського активу області. 
 
 Винницкая область.