Цими днями до реанімаційного відділення лікарні «швидка» доставила непритомну 20-річну жінку з закритою черепно-мозковою травмою, струсом головного мозку, переломами обох ніг та численними травмами внутрішніх органів. Вона упала з третього поверху житлового будинку. Та, як з’ясували згодом правоохоронці, не зі своєї волі.
...Вони познайомилися торік. Тоді молодий чоловік захистив дівчину на вулиці від колишнього хлопця. А через кілька місяців молода пара вже жила разом у квартирі молодика, де той мешкав разом з матір’ю. Та згодом господар почав ревнувати свою обраницю до свого друга з сусіднього будинку, який часто заходив на «сто грамів». Після чергового такого візиту, підігрітий спиртним господар навіть підняв руку на свою співмешканку. Вона втекла від захмелілого чоловіка й закрилася у кімнаті. Коли співмешканець затих, жінка вийшла зі «схованки», аби покурити...
— Я сиділа на підвіконні, коли він зайшов в кімнату, — розповідає потерпіла. — Знову почав на мене кричати, а потім різко підійшов і штовхнув... Це було так несподівано, що я не встигла ні за що вхопитися! Лікарі сподіваються, що за кілька місяців жінка зможе поправитися. А от ревнивцю «світить» до трьох років позбавлення волі.
 
Полтава.