У Львові через відмову трьох селян продати свої земельні ділянки вирішили не будувати дорожню розв’язку навколо стадіону до Євро-2012. Рішення безпрецедентне. У такий спосіб місто втратило важливу дорогу на вулиці Стрийській-Кільцевій з виїздом на міжнародну трасу М-006, на яку держава планувала виділити 200 мільйонів гривень. Як вимушений варіант буде відкореговано транспортну схему заїзду-виїзду на стадіон через дорогу №8 біля готелю «Катерина».
Плани довелося змінювати через півтора гектара землі, які селяни відмовились продати за пропонованими нашою державою цінами. Вони вимагали або ринкової вартості, або повноцінної заміни. Через те, що всі навколишні землі вже давно розділені й перепродані, вільних ділянок на території Зубрянської сільської ради Пустомитівського району не залишилось.
Селяни уклали договір оренди з приватним власником, від якого за 50 років мали отримати близько 50 тисяч гривень. Відповідно до розпорядження Кабміну України від 17 березня 2011 року землевласникам пропонували такі ціни: Дудік Н. Й. — 118 тис. грн, Бобенчик В. М. — 118 тис. гри., Петрів О. В. — 121 тис. грн.
ДП «Львівський науково-дослідний та проектний інститут землеустрою» проведено експертну грошову оцінку земельних ділянок, які перебувають у власності громадян і підлягають викупу з мотивів суспільної потреби. Згідно з оцінкою, вартість 1 квадратного метра земельної ділянки становить 6,25 грн. Ринкова ціна земель у кілька разів вища.
Як повідомила прес-служба Львівської ОДА, земельні ділянки, на яких мали споруджувати дорогу та інженерну інфраструктуру для будівництва стадіону до Євро-2012, викуповувати не будуть, оскільки селяни поставили власні інтереси вище загальнонаціонального проекту.