В одному з дитячих оздоровчих таборів, що в Іваничівському районі, дітей годували стравами, приготовленими із замороженого м’яса, яке вже мало середній термін зберігання шість місяців. Цей випадок було оприлюднено на засіданні обласного штабу з організації оздоровлення та відпочинку дітей. Заступник головного санітарного лікаря області Лариса Дудковська назвала цей випадок ганебним, бо згідно із санітарно-гігієнічними вимогами у таборах готувати їжу повинні виключно зі свіжого та охолодженого м’яса. До того ж сировина надходила із Сокальського району Львівської області за ціною майже 40 гривень за кілограм, тоді як в інші табори області надходить м’ясо за значно нижчою ціною.
Вибір редактора
Популярне за тиждень
-
1Сьогодні — День ракетних військ і артилерії в Україні 1721
-
21 грудня — річниця референдуму про незалежність України 161
-
3Необхідно наблизити національну практику проведення дисциплінарних проваджень до практики і принципів належного урядування ЄС та досвіду міжнародних організацій 109
-
4За особливі заслуги перед Українським народом 100
-
5Олександр Корнієнко: Кількість законопроєктів, поданих на розгляд Верховної Ради України Урядом, з кожним роком зростає 65