Народний депутат України, перший секретар Сумського обласного комітету Компартії України Володимир Даниленко взяв участь у нараді щодо створення національного природного парку «Великий бір» у Шосткинському районі. Нарада проходила за участю керівництва Сумської області та громадськості району.

На засіданні, як повідомили «Голосу України» в прес-службі КПУ, обговорювали, чи доцільно створювати зелену зону.
З екологічної точки зору, наголосив парламентарій, створення «Великого бору» цікаве. Але з економічного чи соціального боку постає велика кількість запитань, на які організатори зеленої зони відповісти не можуть.
Після наради Володимир Даниленко виступив у програмі «Актуальне інтерв’ю» на Шосткинському телеканалі та, зокрема, повідомив про дії, вжиті ним для вирішення питання пенсійного забезпечення колишніх працівників виробничого об’єднання «Свема».
Крім того, народний обранець зустрівся з трудовим колективом ТОВ «ТПП «Зодіак» (яке виготовляє та реалізує гофрокартон), висловив свої побажання щодо подальшого розвитку підприємства та прийняв пропозиції стосовно вдосконалення законодавства на підтримку вітчизняного виробника.