Художникам України
Шановні друзі!
Щиро вітаю вас із професійним святом — Днем художника!
Відчуття прекрасного, прагнення краси живуть у серці кожної людини від народження. Цю красу втілює і відтворює образотворче мистецтво. Воно підносить нас над буденністю, виховує повагу до духовних цінностей нашого народу, збагачує людську душу.
Українці віками творили самобутню культуру, успадковуючи глибинні традиції своїх предків, переймаючи і творчо осмислюючи надбання інших народів. Таким чином вони не лише розвивали національну культуру, а й робили вагомий внесок у світову скарбницю.
Неоціненний внесок українських мистців у справу збереження духовного генофонду нації, відродження моральних універсалій культури, піднесення національного самоусвідомлення громадян.
Бажаю розмаїтій вітчизняній художній громаді безмежного натхнення, заслуженого визнання та нових творчих злетів!
Працівникам державної санітарно-епідеміологічної служби України
Шановні друзі!
Щиро вітаю вас з професійним святом — Днем працівників державної санітарно-епідеміологічної служби!
Ви присвятили своє життя надзвичайно відповідальній справі, адже своєчасне проведення профілактичних та протиепідемічних заходів — запорука здоров’я мільйонів наших співвітчизників.
Завдяки вашій наполегливій та системній роботі у непростий для України час у державі зберігається стабільна і контрольована епідемічна ситуація. Переконаний, що ви й надалі будете успішно виконувати свою благородну місію.
Дякую вам за самовіддану працю. Бажаю вам та вашим родинам міцного здоров’я, добра, щастя, благополуччя.