КМДА обіцяє обмежити в’їзд транспортних засобів на територію парку культури та відпочинку «Гідропарк», обладнавши пункти пропуску на в’їзді та в місцях паркування з обох боків Броварського проспекту. Транспортні засоби торгівців заїжджатимуть за перепустками, а безперешкодно — автомобілі «швидкої допомоги», пожежної охорони, правоохоронних органів і спеціального призначення.

Утім, така заборона існує з часу, як «Гідропарк» одержав статус рекреаційної зони. Але, всупереч цьому та здоровому глузду, він давно перетворився на територію з пожвавленим дорожнім рухом. Кияни на авто нахабно заїжджають на пляжі, а важкі хури до-правляють товари туди — до здебільшого незаконних точок громадського харчування. Тисячі автомобілів так уїздили природне трав’яне покриття, що відтепер воно потребує величезних коштів на відновлення. Так, чимало транспортних засобів заїжджають сюди за перепустками. Але лише дещиця їх пред’явників мають на це право як службові особи. Решта користується «правом» кума. Для інших в’їзд заборонений, але 20 грн. чолов’язі біля шлагбаума — і проблеми немає.
КМДА в такий спосіб прагне впорядкувати рух автотранспорту в «Гідропарку». Тільки, аби цього досягти, передовсім потрібно усунути чи не найбільшу проблему цієї зеленої зони — нелегальні «точки» громадського харчування. Тоді й потреба заїзду важких хур відпаде. А зупинити в’їзд любителів відпочивати на пляжі разом з авто спроможна лише міліція, оскільки купити «хлопця» біля шлагбаума — суща дрібниця. Пане градоначальнику, таке адміністрації до снаги?