Невідомий «снайпер», заховавшись на балконі свого будинку на вулиці Карла Маркса у Вінниці, стріляв у перехожих. Після одного пострілу куля застрягла у легенях хлопця. Врятували потерпілого хірурги обласної лікарні імені Пирогова.
— Ми дуже вдячні хірургу Сергію Божку, — каже мати хлопця пані Марина. — З лікарні Ігоря відпустять не раніше, ніж через два тижні. Бо є ускладнення. Довелося ставити, як кажуть лікарі, дренажну трубку. Дитині підірвали здоров’я, ми витрачаємо гроші, час на лікування... Хіба не можна заборонити продавати таку зброю? Ще трохи — і її носитимуть у школу чи дитсадок.
— Спершу я не зрозумів, що сталося, — каже Ігор. — Йшов у магазин «Корона». Він розташований біля останнього під’їзду будинку, звідки стріляли. Несподівано відчув, ніби хтось вколов мене ззаду. Навіть крові не бачив. Поки перехожі не сказали. Знепритомнів, люди рятували...
В міліції пані Марині повідомили, що вже знають підозрюваного. Експертиза має встановити, чи саме з його гвинтівки вилетіла куля, що застрягла в легенях її сина. До речі, у дворі багатоповерхівки на вулиці Пирогова, де мешкає власкор «Голосу України» у Вінниці, на початку червня, вночі, теж лунали постріли. З такої само зброї спершу стріляли по пляшках, а потім — у скло автомобілів. Міліція розшукує тих, хто влаштував стрілянину.