Футбол. ФК «Шахтар» (Донецьк) підписав дворічний контракт із воротарем Олександром Рибкою, повідомляє офіційний сайт донецького клубу.
А від себе додамо, що останнім клубом Олександра Рибки була київська «Оболонь», а до цього — столичне «Динамо». Як відомо, Олександр — вихованець динамівського клубу. І коли травмувався Олександр Шовковський, юний воротар тривалий період був основним у знаменитому клубі. Вдало грав за столичний колектив на турнірі «Першого каналу» в Тель-Авіві (Ізраїль). Але повернувся Шовковський, і для Рибки почалися не найкращі часи.
Тепер, якщо закріпиться в «Шахтарі» і покаже високий рівень гри, він не матиме жодних побутових та інших проблем. І, як кажуть, почуватиметься мов риба у воді. Адже в «Шахтарі» дуже високий рівень інфраструктури.
Утім, без воротаря «Оболонь», зрозуміло, не залишиться. Швидше за все, до складу «пивоварів» повернеться Денис Бойко. Інший динамівський воротар, Станіслав Богуш, гратиме за «Арсенал». Таким є рішення керівництва київського «Динамо» щодо своїх голкіперів.
А хто вартуватиме ворота в самому «Динамо»? Насамперед це Олександр Шовковський. Далі — Максим Коваль, а третім буде Артем Кічак.