5 травня, № 80
Закон України «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України з питань міграції», № 3186-VІ.
6 травня, № 81
Закон України «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо скасування свідоцтв про державну реєстрацію юридичної особи та фізичної особи — підприємця», № 3205-VІ.
Закон України «Про внесення змін до Закону України «Про дозвільну систему у сфері господарської діяльності», № 3204-VІ.
11 травня, № 83
Закон України «Про внесення зміни до статті 17 Закону України «Про лікарські засоби» щодо порядку ввезення в Україну лікарських засобів», № 3141-VІ.
12 травня, № 84
Закон України «Про внесення змін до статті 121 Кодексу законів про працю України», № 3231-VІ.
Закон України «Про внесення змін до Закону України «Про державне регулювання виробництва і обігу спирту етилового, коньячного і плодового, алкогольних напоїв та тютюнових виробів» щодо імпорту та експорту спирту, № 3232-VІ.
Закон України «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо вдосконалення порядку надання органами опіки та піклування дозволів на вчинення правочинів щодо нерухомого майна дітей», № 3234-VІ.
Закон України «Про внесення зміни до статті 21 Закону України «Про рекламу», № 3235-VІ.
Закон України «Про внесення змін до Закону України «Про державну соціальну допомогу особам, які не мають права на пенсію, та інвалідам» щодо державної соціальної допомоги на догляд інвалідам війни», № 3137-VІ.
Закон України «Про внесення змін до Декрету Кабінету Міністрів України «Про державне мито», № 3181-VІ.
14 травня, № 86
Закон України «Про волонтерську діяльність», № 3236-VІ.
18 травня, № 88
Закон України «Про внесення змін до Закону України «Про загальнообов’язкове державне соціальне страхування на випадок безробіття» щодо посилення платіжної дисципліни страхувальників та використання страхових коштів», № 3277-VІ.
Закон України «Про внесення змін до деяких законодавчих актів щодо арешту активів, що пов’язані з фінансуванням тероризму та стосуються фінансових операцій, зупинених відповідно до рішення, прийнятого на підставі резолюцій Ради Безпеки ООН, та визначення порядку доступу до таких активів», № 3266-VІ.
Закон України «Про оголошення природних територій міста Слов’янська Донецької області курортом державного значення», № 3245-VІ.
Закон України «Про ратифікацію Угоди про державну соціальну допомогу членам сімей військовослужбовців, загиблих в Афганістані та інших державах, в яких велися бойові дії», № 3254-VІ.
Закон України «Про ратифікацію Угоди між Кабінетом Міністрів України, Урядом Російської Федерації та Урядом Словацької Республіки про перевезення ядерних матеріалів між Російською Федерацією і Словацькою Республікою через територію України», № 3255-VІ.
Закон України «Про внесення зміни до статті 8 Закону України «Про оплату праці», № 3258-VІ.
Закон України «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо запобігання легалізації (відмиванню) доходів, одержаних злочинним шляхом», № 3267-VІ.
Закон України «Про внесення змін до статті 9 Закону України «Про професійних творчих працівників та творчі спілки» щодо переважного права творчих спілок на укладання договору оренди приміщень державної або комунальної власності», № 3270-VІ.
Закон України «Про внесення змін до статті 23 Закону України «Про місцеві державні адміністрації», № 3272-VІ.
Закон України «Про внесення змін до статті 1 Закону України «Про загальнообов’язкове державне соціальне страхування на випадок безробіття» щодо органів і підрозділів цивільного захисту», № 3280-VІ.
Закон України «Про внесення зміни до Закону України «Про тваринний світ» щодо наукових досліджень у галузі охорони тваринного світу», № 3282-VІ.
Закон України «Про внесення змін до додатка №3 до Закону України «Про Державний бюджет України на 2011 рік», № 3291-VІ.
24 травня, № 92
Закон України «Про внесення змін до Закону України «Про увічнення Перемоги в Великій Вітчизняній війні 1941-1945 років» щодо порядку офіційного використання копій Прапора Перемоги», № 3298-VІ.
Закон України «Про схвалення рішення Президента України про допуск підрозділів збройних сил інших держав на територію України у 2011 році для участі у багатонаціональних військових навчаннях», № 3313-VІ.
Закон України «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо орендних відносин», № 3269-VІ.
Закон України «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо інсайдерської інформації», № 3306-VІ.
Закон України «Про внесення змін до деяких законів України щодо іпотечних облігацій», № 3265-VІ.
Закон України «Про затвердження Загальнодержавної програми розвитку мінерально-сировинної бази України на період до 2030 року», № 3268-VІ.
Закон України «Про внесення зміни до статті 2 Закону України «Про приватизацію невеликих державних підприємств (малу приватизацію)» щодо заборони приватизації приміщень, де розміщуються бібліотеки, книгарні та державні видавництва», № 3274-VІ.
Закон України «Про внесення змін до Податкового кодексу України щодо оподаткування УЄФА», № 3292-VІ.
25 травня, № 93
Закон України «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо вдосконалення дозвільної системи у сфері господарської діяльності», № 3261-VІ.
Закон України «Про внесення зміни до статті 8 Закону України «Про аудиторську діяльність», № 3273-VІ.
27 травня, № 95
Закон України «Про внесення змін до Закону України «Про стимулювання розвитку регіонів» щодо розширення груп територій, які визнаються депресивними, та надання їм такого статусу», № 3275-VІ.
Закон України «Про внесення змін до Закону України «Про Державний бюджет України на 2011 рік», № 3315-VІ.
Закон України «Про внесення змін до Закону України «Про Державний бюджет України на 2011 рік» щодо фінансування дорожнього господарства», № 3331-VІ.
Закон України «Про схвалення рішення Президента України щодо направлення миротворчого контингенту для участі України в наданні підтримки Операції ООН у Кот-д’Івуарі», № 3404-VІ.
Закон України «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо запровадження принципу державної реєстрації юридичних осіб на підставі модельного статуту», № 3262-VІ.
Закон України «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо спрощення процедури започаткування підтриємництва», № 3263-VІ.
Закон України «Про внесення змін до Закону України «Про цінні папери та фондовий ринок» щодо розкриття інформації на фондовому ринку», № 3264-VІ.
Закон України «Про внесення змін до Закону України «Про нотаріат», № 3271-VІ.