Страшну знахідку виявила мешканка міста Чорткова на Тернопільщині. Спустившись до річки, щоб набрати води для поливу городу, пенсіонерка побачила пакет, який прибило до берега течією. Розгорнула його і жахнулася: там лежало тільце мертвої дитини з численними ранами. Згодом правоохоронці налічили їх більше двадцяти.
Горе-матір шукали недовго. Хтось із торговців на ринку підказав, що біля них у наметі торгувала повненька дівчина, яка раптово схудла. Як з’ясувало слідство, 22-річна мешканка Чортківського району поїхала на заробітки до Польщі, де її зґвалтував роботодавець. Вагітною вона повернулася додому і влаштувалася торгувати на ринку. Свій стан всіляко маскувала. Про це не знали ні батьки, ні господиня, в якої винаймала квартиру. Щоб пришвидшити пологи, купила спеціальні препарати. Дівчинка народилася вночі. Експертиза підтвердила, що вона була жива. Перерізавши пуповину, тим само ножем горе-матір завдала немовляті численних ударів. Мертве тільце загорнула в пакет і кинула в річку, а вранці пішла на роботу.
Наразі жінка перебуває в ізоляторі тимчасового тримання. Стосовно неї порушено кримінальну справу за умисне вбивство новонародженої дитини.