З Італії до Вінниці доправили підозрюваного в скоєнні злочину 20-річного молодика. Його ще восени 2008-го оголосили в міжнародний розшук. За інформацією керівника сектору бюро Інтерполу УМВС України у Вінницькій області Василя Панкевича, затримали вінничанина в Мілані. Там він працював у фірмі, що займалася організацією виставок. Нині зловмисник перебуває у вінницькому слідчому ізоляторі. За скоєний злочин на нього чекає покарання у вигляді позбавлення волі строком до чотирьох років.
 Як стало відомо, три роки тому, тоді ще 17-літній юнак, разом зі своїм приятелем, добре хильнувши, вирішили розім’яти кулаки. У мікрорайоні Тяжилів обласного центру на березі озера зустріли двох чоловіків. Хлопці спровокували бійку. Одного вдарили в голову й повалили на землю, а потім били ногами. Це тривало доти, доки товариш потерпілого не покликав на допомогу людей. Ті затримали хуліганів і викликали міліцію. Побитого чоловіка «швидка» доправила до лікарні. Лікарі діагностували в нього струс головного мозку та закриту черепно-мозкову травму.
Стосовно затриманих порушили кримінальну справу за ч. 2. ст. 296 КК України «Хуліганство». Після пред’явлення обвинувачення один із них залишив місце свого проживання та зник у невідомому напрямку. Після цього хлопця оголосили в розшук.

Віктор СКРИПНИК.
Вінниця.