Прийміть найщиріші вітання з нагоди професійного свята — Дня працівників водного господарства

Водні запаси є одним з найцінніших природних ресурсів держави. Вода — це життя, здоров’я і добробут народу, основа економічного розвитку всіх галузей народного господарства, національний скарб, на якому базується буттєве благополуччя всіх сущих.

Повсякденна діяльність працівників сфери щодо забезпечення екологічної рівноваги, якомога повнішого задоволення потреб населення і суспільного господарства, раціонального використання та відтворення водних ресурсів спрямована на створення умов для стабільного поступу держави, гарантування її щасливого майбутнього.
Працівники водного господарства уже сьогодні роблять посутній внесок у розвиток національної економіки, комплексну модернізацію гідромеліоративного господарства, наполегливо працюють над збереженням незамінного дару природи, його охороною й захистом, відтворенням запасів водних ресурсів. Нинішні набутки працівників галузі переконують, що спільними зусиллями вдасться зберегти й примножити водне багатство України.
Усвідомлюючи всю життєву важливість вашої діяльності, Верховна Рада України і далі забезпечуватиме законодавчу підтримку розвитку водогосподарського комплексу, сприятиме підвищенню соціального статусу його працівників.
У цей святковий день прийміть слова подяки за вашу сумлінну працю та побажання міцного здоров’я, родинного затишку, високих професійних досягнень на благо рідного народу, в ім’я України.

Голова Верховної Ради України
Володимир ЛИТВИН.