Про це свідчить перебіг прийому громадян виконуючим обов’язки голови Закарпатської облдержадміністрації Іваном Бушком. Першою до керівника області звернулася мешканка Ужгорода пані Олена у зв’язку з неспроможністю оплатити навчання доньки у вузі. Іван Бушко доручив виділити одноразову допомогу.
Представників Закарпатської обласної федерації риболовного спорту цікавило питання оренди озера в селі Андріївка. Мовляв, за загальнодержавними та міжнародними стандартами водойма підходить для проведення спортивних заходів та тренувань. Наразі проблема полягає у відсутності документів на озеро. Дано доручення відповідним установам розглянути питання комісійно з виїздом на місце.
Також Іван Бушко розглянув заяви закарпатців, що звернулися по матеріальну допомогу. В основному це громадяни, які за віком та станом здоров’я не змогли з’явитися на особистий прийом. Тож глава облдержадміністрації сприятиме виділенню грошей заявникам за обласною програмою «Турбота», повідомили «Голосу України» у прес-центрі ОДА.

Василь НИТКА.
Закарпатська область.