«Вдячний редакції газети «Голос України» за подарунок — курс діагностики та лікування в медичному центрі мікрохвильової резонансної терапії — Госпіталі Сітько-МРТ. У цій лікувальній установі прийняли мене без «тяганини», лікарем стала Неля Олександрівна Крилова. До неї звернувся зі скаргами на головні болі, шум у вухах, «павутину» перед очима. Турбували тупий біль, за грудиною, що давить, кольки в серці та інші симптоми. До цього спостерігався в лікарів із приводу ішемічної хвороби серця, стенокардії, хронічного гастриту.

У госпіталі лікар вивчила мій анамнез захворювання, виміряла тиск, а потім провела сеанс мікрохвильової терапії — безпечного методу немедикаментозного відновлення організму. Я пройшов повний курс лікування — десять сеансів. Завдяки вмілим діям, корисним порадам свого лікаря та її доброму ставленню мій загальний стан поліпшився. З’явилася легкість у рухах, зникли гострі болі, покращився настрій. Вдячний усім співробітникам госпіталю й особливо своєму лікареві за чуйність і увагу до пацієнтів.
Микола Іванович НЕПОЧАТОВ, пенсіонер.
Макіївка».
«Я виграла курс діагностики й лікування в медичному центрі мікрохвильової резонансної терапії — Госпіталі Сітько-МРТ і дуже вдячна газеті «Голос України» за таку можливість. Моїм лікарем стала Тетяна Григорівна Величко. Це не лікар, а суперлікар! Якби у всіх лікарнях були такі лікарі, то, напевно, ніхто й не хворів би. Велике спасибі!
Марія Микитівна ТКАЧОВА.
Донецьк».
Медичний центр мікрохвильової резонансної терапії ЗАТ «Асоціація «Темп» (Госпіталь Сітько-МРТ) з’явився в Донецьку шістнадцять років тому. А от метод, на якому засновано лікування, сягає своїм корінням в сиву давнину — до джерел китайської медицини, що нагромадила знання про біологічно активні точки організму. Автор методу — доктор фізико-математичних наук, професор Сергій Пантелеймонович Сітько — довів, що, якщо впливати на певні точки електромагнітними хвилями дуже високої частоти й наднизької інтенсивності, можна запустити механізм самовідновлення організму, закладений природою. «Таке лікування безболісне, не порушує шкірних покривів і не дає ускладнень, — зазначає голова правління ЗАТ «Асоціація «Темп» Микола Козаков, завдяки наполегливості якого в Донецьку з’явився такий медичний центр. — До того ж принцип квантової медицини засновано на впливі на організм загалом, а не на окремі органи й системи».
Олександр Іванович із Горлівки звернувся зі скаргами на сильний шум і дзвін у вухах. Кандидат медичних наук, лікар Оксана Журбій, зробивши функціональну діагностику на спеціальному апараті, запідозрила в пацієнта проблеми з нирками. Ультразвукове дослідження підтвердило побоювання. Після курсу мікрохвильової резонансної терапії дзвін минув, а шум, що просто не давав пенсіонерові жити, став набагато тихіший. Про це розповів «Голосу України» сам пацієнт.
Євгенія Вікторівна з Макіївки, котру я зустріла в кабінеті лікаря вищої категорії Нелі Крилової, проходить курс лікування щорічно. «Офіційна медицина поставила на мені хрест, — зізналася співбесідниця. — Моя хвороба невиліковна, пов’язана з судинами, але можна підтримувати нормальний стан організму. Лікарі в місцевій лікарні сказали, що буду жити лише на уколах, ходити за ручку, вдягатися-взуватися з чужою допомогою. А тут, у медичному центрі МРТ, мене буквально поставили на ноги. Я працюю на великому транспортному підприємстві, заправляю тепловози. Це нелегка праця, але справляюся. От вам і доказ ефективності методу. Хочу сказати всім, хто страждає від хвороб: головне — вірити в одужання! Бо, якщо немає віри й немає переконання, що ти одужаєш, — нічого не допоможе».
З початком весни в госпіталь стали частіше звертатися пацієнти, що страждають на алергію на пилок рослин. Й оскільки попереду літо й нова хвиля цвітіння, я попросила фахівців дати свої рекомендації: як уберегтися від закладення носа, сльозоточивості очей, кашлю? 
«Таке лікування безболісне, не порушує шкірних покривів і не дає ускладнень, — зазначає голова правління ЗАТ «Асоціація «Темп» Микола Козаков.
Тим паче що алергікам протипоказано багато лікарських препаратів — наприклад, на рослинній основі. І тут порятунком буде метод МРТ. 
Під час курсу лікування до 30 параметрів імунної системи приходить у норму! Лікарі медичного центру «Госпіталь Сітько-МРТ» рекомендують звертатися за два—чотири тижні до початку захворювання або в розпал хвороби. Профілактичний курс значно послабить прояви алергії, а якщо захворювання в розпалі, то симптоми «загасають» уже на третьому—сьомому сеансі.
Алергія — не єдине захворювання, яке успішно лікує квантова медицина. «Мікрохвильова резонансна терапія — ефективний метод лікування гіпертонічної хвороби, ішемічної хвороби серця, порушення кровообігу судин ніг, трофічних виразок, вегето-судинної дистонії, геморою», — зазначає лікар Тетяна Величко. «17 відсотків населення страждають на хронічні захворювання суглобів. Це ревматоїдний артрит, ревматичний артрит, подагра, деформуючі артрози, посттравматичні артрози. МРТ є потужним протизапальним, знеболювальним, що не спричиняє побічних ускладнень методом. Вона може бути способом вибору для хворих із комбінованою патологією: захворюваннями суглобів і шлунково-кишкового тракту. Наш метод поліпшує мікроциркуляцію стану хрящів, білясуставних тканин, значно підвищує імунітет», — додає лікар Катерина Лащева.
Вік пацієнтів медичного центру — від півроку й до... Верхньої межі не існує: в госпіталі успішно лікуються 80—90-річні пацієнти. Адже кожна людина, незалежно від віку, прагне повноцінного життя. Метод мікрохвильової резонансної терапії найточніше відповідає запитам сучасної людини, яка піклується про своє здоров’я й бажає жити в гармонії з навколишнім світом. Адже що може бути більш природним, ніж самовідновлення організму, закладене природою? Квантова медицина надає реальну допомогу — у цьому протягом шістнадцяти років уже переконалися тисячі пацієнтів.
 Редакція газети «Голос України» і Медичний центр мікрохвильової резонансної терапії ЗАТ «Асоціація «Темп» (Госпіталь Сітько-МРТ) оголошують акцію для всіх передплатників газети. Кожен із вас, шановні читачі, може отримати 20-відсоткову знижку на лікування в центрі. Для цього досить показати в реєстратурі квитанцію про передплату на нашу газету.
Для тих читачів, кого зацікавила ця інформація, повідомляємо адресу й телефони Госпіталю Сітько-МРТ:
83114, Донецьк, проспект Визволення Донбасу, 4. Телефони: (062) 342-75-16, 311-52-38, (066) 270-23-54, (067) 621-94-43.