Народний депутат України, голова Комітету Верховної Ради України з питань охорони здоров’я Тетяна Бахтеєва (на знімку) особисто привітала юних мешканців Донецька із Міжнародним днем захисту дітей. Депутат побувала і вручила подарунки у міському будинку дитини «Малятко», регіональному центрі охорони материнства і дитинства, а також обласному Палаці дитячої та юнацької творчості.

«Для мене завжди морально важко буває відвідувати будинок дитини, — зізналася журналістам Тетяна Бахтеєва. — 75 відсотків дітей тут мають живих батьків, які відмовилися від малюків. Зустрічі тут завжди хвилюючі й незабутні. Хочеться приділити увагу всім, усіх обняти, пригорнути, висловити подяку співробітникам, які щодня піклуються про підопічних. Тому, крім солодких подарунків та іграшок, я привезла до будинку і фізіотерапевтичне обладнання, важливе для реабілітації дітей».
Тетяна Бахтеєва назвала здоров’я дітей найбільшою проблемою: «За статистикою, лише 50 відсотків дітей ми можемо вважати практично здоровими. У решти — від трьох до шести хронічних захворювань». 
Фото автора.