Сьогодні Голова Верховної Ради Володимир Литвин візьме участь у засіданні Ради регіонів, що пройде в Ялті під керівництвом Президента Віктора Януковича. Політики та експерти обговорять, як запобігти проявам радикалізму й попередити нетерпимість і протистояння в суспільстві. А також обміняються думками про стратегію соціально-економічного розвитку Криму і протипожежної безпеки країни.
А вчора глава держави планував відкрити реконструйований Ялтинський міський пологовий будинок. Медустанова, за словами міського голови Олексія Боярчука, буде кращою в Криму: з ваннами-джакузі та музичним супроводом для бажаючих народжувати у воді, з ліжками-трансформерами, палати обладнані сучасними окремими санвузлами з холодною і гарячою водою та душем. Реконструювали пологовий будинок за рахунок міського й республіканського бюджетів і витратили майже вісімнадцять мільйонів гривень.
Проведення «Прайм Ялта Ралі — 2011», у відкритті якого мав також брати участь Президент України, внесло корективи в рух автомобілів і пішоходів на 2—4 червня на території всієї Великої Ялти. Старт першого заїзду намічено на п’яту годину вечора 2 червня. Організатори змагань сподіваються, що сигнал старту ялтинського етапу світової гоночної серії ІRC дасть Віктор Янукович.
До гонки світового рівня підготувалися 98 екіпажів із 24 країн. Сумарна вартість машин-учасників «Прайм Ялта Ралі — 2011» — 2 мільярди доларів США.
Вл. інф.
Крим.