Пенсіонер Володимир Костренко, котрий усе життя пропрацював слюсарем на комбінаті, згадує, як за колишніх керівників КПК завжди надавалася допомога всім, хто її потребував: і робітникам, і пенсіонерам, і мешканцям селища. Сьогодні на селище і його жителів не звертають жодної 
уваги.
ДОСЛІВНО 
 
— Допомоги від Олександра Майстренка, котрий захопив тут владу, немає ні людям, ні селищній раді, — обурився Володимир Олексійович, довідавшись про те, що ця людина зареєстрована як кандидат у народні депутати. — Який із Майстренка депутат, якщо він навіть боїться зустрічатися з виборцями? До нього на прийом не потрапиш. Через те, що боїться зустрічатися з людьми, мешкає не в селищі, а в готелі Дніпродзержинська. А боїться тому, що нічого не робить.
 
Про наплювацьке ставлення до працівників підприємства у Дніпровському кажуть практично всі. Світлана Карпук розповіла про те, як обійшлися з її чоловіком, який відпрацював на комбінаті 32 роки слюсарем 6-го розряду.
— Після того, як ми потрапили в аварію, чоловік вилікувався й повернувся на робоче місце — продовжував нормально працювати, — згадує жінка. — Але незабаром йому заявили, що такі працівники їм не потрібні. І чоловіка, якому залишалося три роки до пенсії, просто скоротили. Він дістав інфаркт, став інвалідом. І тепер не може нікуди влаштуватися.