Сьогодні Олександр Майстренко є депутатом обласної ради, входить до комісії з питань культури, духовності і спорту. Із приводу того стану, до якого довели культурну і спортивну сфери в Дніпровському, вже було сказано. А що стосується духовності...
Тутешній парк, відкритий на честь 40-річчя Перемоги, був справжньою гордістю селища. Тут розміщувалися атракціони, на доглянутих алеях — затишні лавочки, працювали дитяча залізниця й літній кінотеатр, були танці й багато чого іншого. Уздовж алеї до пам’ятника полеглим героям було розміщено світлини воїнів-визволителів. Сьогодні нічого цього немає. Залишився лише зарослий травою пам’ятник, просто навколо якого збираються любителі випити і закусити на свіжому повітрі. До того ж усі залишки «банкетів на кістках» і багаття так і залишаються біля монумента.
— Нинішнє керівництво комбінату виявляє цілковиту безвідповідальність до всього, що відбувається в селищі. І що далі — то ситуація гірша. У місцевих — апатія, зневіра в нормальне майбутнє, у владу, — відкрито заявляють мешканці Дніпровського. — Коли довідалися, що Олександр Майстренко має намір стати народним депутатом, були в шоку. Якщо він, будучи керівником комбінату й депутатом облради, зміг допустити нинішню ситуацію в селищі — що ж буде із країною, якою управлятимуть такі люди?!
Такий от невеселий настрій залишився в автора після відвідування Дніпровського напередодні Дня селища. Чи то від того, що місцевих жителів до останньої межі довели, чи то тому, що схоже може очікувати й усю Україну.
 
Вл. інф.