Сьогодні у селі Коршовець Луцького району відкривається новий дитячий садок «Сонечко». Дошкільний заклад закрили тут 14 років тому, нібито на ремонт. Але, як вважали люди, назавжди. Та з цим не погодилися місцева громада і керівник ТзОВ «Стир-Агробуд» Степан Москвич. Протягом двох років його підприємство працювало над реконструкцією колишньої корчми під дитсадок. Тепер тут зможуть змістовно і цікаво проводити свій час тридцять малюків різного віку. В перспективі відкриття ще однієї групи.

— Приємно, що на Волині є потреба у дитячих садочках, — сказав, виступаючи на врочистостях з нагоди відкриття, голова облдержадміністрації Борис Клімчук. — Прикметно, що відживають своє заклади, де продавали алкоголь. Такі метаморфози можуть стати прикладом для наслідування іншими сільськими громадами.
Зазначимо, на реконструкцію будівлі затрачено 655 тисяч гривень, з них 200 тисяч з районного бюджету, решта коштів вклало ТзОВ «Стир-Агробуд». До речі, садочок в Коршовці вже дев’ятий за ліком, відкритий з початку цього року в області.