Футбол. Х чемпіонат України серед вищих навчальних закладів. Інформаційну підтримку змаганням надає «Голос України».
Фінальну частину турніру, котра тривала два дні, цього разу приймав Тернопіль.
29 травня. Матчі 1/2 фіналу. «МАУП-Єдність» (Київ) — «Університет» (Чернівці). 2:1. «Тернопіль-Педуніверситет» — НУДПС (Ірпінь). 0:0 (пенальті — 7:8).
30 травня. Матч за третє місце. «Університет» (Чернівці) — «Тернопіль-Педуніверситет». 2:2 (пенальті — 5:4).
Фінал. Тернопіль. Міський стадіон. «МАУП-Єдність» — НУДПС. 2:1. Голи: Місько, 55, 80 — Портянкін, 16.
Вітаючи команду МАУП із заслуженим успіхом, зазначимо велике піклування про колектив з боку керівництва вузу, зокрема, голови наглядової ради Георгія Щокіна і його заступника Ростислава Щокіна. Мов батько, опікується футболістами вузу директор департаменту фізичної культури та спорту закладу Мирон Ільницький. Звідти й стабільність виступів футболістів академії, котрі постійно націлені на найвищі місця.
Слід сказати й про те, що чемпіонський колектив готував відомий у минулому нападник київського «Динамо» і національної збірної України, а нині ще й популярний телекоментатор Сергій Коновалов. Тепер його команді доведеться захищати честь нашої країни на чемпіонаті Європи серед університетів, котрий відбудеться 19—26 червня у Стамбулі (Туреччина).
Утім, команді МАУП не звикати до такої почесної місії. Вона вже кілька разів була призером єврочемпіонатів. То, може, настав час поборотися й за титул?..