Позавчора Голова Верховної Ради Володимир Литвин взяв участь у Координаційній раді з питань підготовки та відзначення 20-ї річниці незалежності України.

Президент України Віктор Янукович доручив урядові скоротити витрати, заплановані на проведення параду на День Незалежності. До святкувань, як повідомляє прес-служба глави держави, також залучатимуть 20-річну молодь, ровесників незалежності України.

«Переконаний, що скорочення коштів — це буде правильно», — звернувся Президент до Прем’єр-міністра Миколи Азарова під час засідання.

Глава держави також наголосив: влада має активніше інформувати суспільство про свою діяльність та плани. Серед іншого, Президент нагадав про нещодавнє рішення до кінця року добудувати цілу низку незавершених об’єктів — лікарень, шкіл тощо.

Також, зазначив він, було вирішено в 2011 році побудувати не менш як півтори тисячі кілометрів доріг, що практично майже в 10 разів більше, ніж два роки тому. «Що стосується наступних років, ми на 2012 рік обов’язково ще збільшимо обсяги будівництва доріг... Ми повинні будувати доріг до 2000 кілометрів на рік», — переконаний Віктор Янукович.