Футбол. Для збірної України на Євро-2012 перше завдання — кваліфікуватися з групи. Про це офіційному сайту ФІФА заявив тренер національної команди України Олег Блохін. «Звичайно, ми прагнутимемо досягти максимального результату, але без виконання першого завдання досягнення головної мети неможливе. Рухатимемося крок за кроком. Я вважаю, чемпіонат має 7—8 фаворитів: Англія, Франція, Італія, Іспанія, Німеччина, Нідерланди, і, можливо, Португалія», — сказав він. 
А вчора на динамівській базі, де триває збір нашої головної команди, вже представники вітчизняних ЗМІ мали нагоду поспілкуватися з Блохіним і його підопічними. У збірній був традиційний день відкритих дверей. 
Нагадаємо, що завтра в Києві на стадіоні імені Валерія Лобановського відбудеться контрольний поєдинок національних збірних України та Узбекистану. Початок о 21.00. Це буде своєрідний «дебют» нашого тренера. Вірніше, Блохін удруге ввійде в ту саму ріку, потік якої 2006 року на чемпіонаті світу в Німеччині виніс його і збірну України до вісімки найкращих команд планети.