На погоджувальній раді не пролунало пропозицій щодо проведення у п’ятницю, 3 червня, години запитань до уряду. «Чітких пропозицій щодо години запитань до уряду поки що немає», — повідомив після погоджувальної ради глава парламенту Володимир Литвин. За його словами, причина цього лежить в політично-емоційній площині, оскільки на перше місце було поставлено пропозицію про заслуховування інформації Генпрокуратури щодо останніх подій, пов’язаних із кримінальною справою проти Ю. Тимошенко. «Домовилися домовлятися, я буду проводити з кожним керівником фракції консультації, для того, щоб ми могли визначитися щодо наших подальших дій і не виникли причини для блокування, демаршів тощо. Тим паче, що роботи — дуже багато», — сказав В. Литвин. Депутати мають визначитися перед початком пленарного засідання.
Водночас він не виключив можливість блокування парламенту, бо опозиція заявила, що діятиме «в рамках широкого трактування Регламенту».
Щодо змін у Податковий кодекс, який готується до другого читання, то, на думку В. Литвина, варто рухатися двома шляхами: найоптимальніший — доопрацювати проект закону впродовж двох наступних тижнів і вийти на єдиний узгоджений комплексний проект закону, врахувавши всі конструктивні пропозиції. А якщо депутати, автори законопроектів, не погодяться з цим, — розглядати окремо кожен проект.