Сесія Закарпатської обласної ради підтримала ініціативу Львівської облради щодо реалізації Програми транскордонного співробітництва «Польща — Білорусь — Україна» як європейського інструмента сусідства та партнерства. Також депутати надіслали звернення до Президента, Верховної Ради та уряду щодо вирішення соціальних проблем громадян, які постраждали внаслідок Чорнобильської катастрофи, та стосовно відновлення авіасполучення «Ужгород — Київ — Ужгород».
Голова облради Іван Балога зазначив, що засідання пройшло оперативно та конструктивно. Насамперед внесено зміни до бюджету. Зокрема, понад 8,5 мільйона гривень буде виділено на реконструкцію будівлі обласного центру нейрохірургії, півмільйона — на капітальний ремонт школи у селі Свобода Берегівського району. Виділено кошти й на співфінансування проектів, які реалізуються спільно з краєм Височіна (Чехія), а саме — на добудову дитсадків у с. Запереділля Міжгірського та у с. Стужиця Великоберезнянського районів. Також прийнято дві нові обласні програми -забезпечення розвитку освіти, культури, традицій національних меншин області на 2011—2015 роки та програму оптимізації теплопостачання населених пунктів.
Прийнято й низку інших рішень. Наприклад, обласній універсальній науковій бібліотеці присвоєно ім’я письменника Федора Потушняка, а український облмуздрамтеатр відтепер носитиме ім’я братів Юрія-Августина і Євгена Шерегіїв.
 
Ужгород.