Міжнародний аудит діяльності колишнього уряду Юлії Тимошенко, здійснений за дорученням Кабінету Міністрів, дав практичний позитивний результат. 
Про це йдеться у заяві прес-служби Кабінету Міністрів, котра зазначає, що 20 травня 2011 року суд округу Орегон (штат Орегон, США) прийняв рішення, відповідно до якого до держбюджету України буде повернено понад 19 мільйонів доларів, незаконно витрачених урядом Тимошенко на придбання медпрепаратів за завищеними цінами через ланцюг посередників. 23 травня апеляційна інстанція підтвердила рішення суду, відхиливши вимоги захисту відповідача.
Відповідачем за позовом виступала корпорація «Олден Груп». Саме вона разом з українською компанією «Інтерфарм» була посередником закупівлі вакцини, яку за кошти українських платників податків здійснив уряд Тимошенко. Суд встановив, що ціна вакцин була завищена в декілька разів, отож Україні було завдано істотної шкоди.
«Фінансові махінації уряду Тимошенко, встановлені американським судом, були виявлені під час міжнародного аудита. Аудит фінансово-господарської діяльності уряду Тимошенко з метою розслідувати факти зловживань з бюджетними коштами був розпочатий у травні минулого року. До нього були залучені авторитетні міжнародні аудитори. Саме на підставі результатів їх розслідування держава Україна отримала можливість позиватися щодо відшкодування збитків, завданих нашій країні», — заявляє прес-служба, висловлюючи від імені уряду України задоволення судовим рішенням про повернення Україні понад 19 мільйонів доларів, що дорівнює, наприклад, вартості створення сучасного діагностично-лікувального центру і в багато разів перевищує витрати на проведення міжнародного аудита діяльності уряду Тимошенко.
«Уряд висловлює переконання, що згадане судове рішення є тільки першим, але далеко не останнім кроком щодо відновлення справедливості і повернення Україні вкрадених грошей. Безумовно, вже найближчим часом до бюджету мають повернутися ще більш значні суми, котрі були незаконно витрачені на сумнівні оборудки під час діяльності уряду Тимошенко у 2008 році — першому кварталі 2010 року. Повномасштабне антикорупційне розслідування за результатами міжнародного аудита діяльності уряду Тимошенко триває», — наголошується в заяві.