Корпорація «Тигрес» відкрила в селі Липини, що під Луцьком, фабрику з виготовлення м’яконабивних іграшок. Вона обіцяє стати найпотужнішим підприємством такого профілю в країні.

Загальна площа виробничих приміщень — 15 тисяч квадратних метрів. За повного освоєння потужностей фабрика зможе щомісяця виготовляти 100 тисяч м’яконабивних іграшок, а також шитиме дитячий одяг і постільну білизну. Майже половина компонентів, які використовують на виробництві, мають вітчизняне коріння.

Уже сьогодні в корпорації працюють майже тисяча осіб. Середня заробітна плата перевищує три тисячі гривень. Планується також відкрити цех з виготовлення іграшок із пластмаси. Корпорація має свої фірмові магазини в Луцьку, Львові, Вінниці, Житомирі, Івано-Франківську, Києві. Вироби «Тигресу» можна придбати також у кіосках на автозаправках «Лукойл» «WOG», у багатьох супермаркетах України.
Поява сучасного виробництва у приміському селі стала можлива завдяки старанням волинського підприємця Сергія Падуки та членів його сім’ї.
У відкритті нового підприємства взяли участь народні депутати України Володимир Рибак і Григорій Смітюх, голови обласної держадміністрації Борис Клімчук та обласної ради Володимир Войтович.
На «Тигресі» вважають, що українська іграшка має бути найкраща.
 
Фото автора.