Вогонь та великий стовп чорного диму, який піднімався над семиповерховою торговельно-офісною будівлею, — таку картину можна було спостерігати у вівторок у Ленінському районі Донецька. Величезне скупчення транспорту в обох напрямках дороги спочатку заважало проїхати рятувальникам. Після того, як спецавтомобілі змогли дістатися місця пригоди, на ліквідацію пожежі знадобилося 40 хвилин. Рятувальники евакуювали 17 осіб, загиблих і потерпілих немає.
«Спрацювала пожежна сигналізація, однак запаху диму ще не було чути, — розповів про подію Павло Колесник, журналіст донецького випуску «Комсомольской правды», редакція якої розташована в цій будівлі. — Ми не надали цьому великого значення, а даремно. Коли повалив дим, виходити звичайним шляхом уже було пізно. В коридорі — нульова видимість, народ тиснеться до вікон. Залізні двері на дах закриті, і вибити їх жодної можливості немає. Ми на сьомому поверсі, а поруч — дах на рівні шостого. Потрібно лише стати на підвіконня і перестрибнути провалля шириною метрів півтора. Уже почав примірятися, як раптом комусь зателефонували і повідомили, що «чорний» хід відкритий і диму там небагато. Страшно було бачити людей, які стояли біля вікон на верхніх поверхах. Дехто зміг дістатися донизу лише за допомогою пожежних та дихальних апаратів».
За даними ГУ МНС України в області, вогнем знищено 700 кв. м зовнішнього покриття будівлі та 25 кв. м площі в одному з офісів.