Учора в Києві у Національному педагогічному університеті ім. М. Драгоманова розпочалася міжнародна наукова конференція «Сьомі юридичні читання. Культура і право на початку XXІ століття», організаторами якої є Інститут держави і права ім. В. Корецького НАН України, Національний педуніверситет, Центр правової освіти та науки, ГО «Феміда». 
Учасники конференції — провідні юристи, політики і політологи, представники професорсько-викладацького складу вищих навчальних закладів України та зарубіжжя — констатували, що культура і право за нинішніх умов є одним із найважливіших рушіїв і регуляторів, від змістовного наповнення, якісної визначеності та характеру взаємодії яких залежить майбутнє як України, так і світу в цілому.
На знімку (зліва направо): Олександр Копиленко, директор Інституту законодавства Верховної Ради України, Юрій Шемшученко, директор Інституту держави і права ім. В. Корецького, Богдан Андрусишин, проректор з навчально-методичної роботи Національного педуніверситету ім. М. Драгоманова, Володимир Бех, перший проректор Національного педуніверситету ім. М. Драгоманова.
Фото Андрія НЕСТЕРЕНКА.