На ХХІХ звітно-виборній генеральній асамблеї Національного олімпійського комітету Героя України Сергія Бубку (на знімку) було переобрано на пост президента НОК на наступне чотириріччя.
У засіданні форуму взяли участь президент Європейських олімпійських комітетів, член виконкому Міжнародного олімпійського комітету, уповноважений президента МОК Патрік Гіккі, керівники національних олімпійських федерацій, регіональних відділень НОК, фізкультурно-спортивних товариств, уславлені олімпійці.
Зазначимо, що Сергій Бубка не лише має визначні спортивні досягнення як уславлений олімпійський чемпіон, багаторазовий чемпіон та рекордсмен світу зі стрибків з жердиною, а й вважається авторитетним спортивним менеджером. Працюючи членом виконкому МОК і віце-президентом Міжнародної асоціації легкоатлетичних федерацій, він набув величезного досвіду такої діяльності.
Його кандидатуру на посаду президента НОК висунули 49 суб’єктів олімпійського руху, повідомляє офіційний сайт НОК України. Як відомо, Сергій Бубка очолює організацію з 2005 року.
 
Фото з сайту МОК.