Сучасну Україну неможливо уявити без національного оператора поштового зв’язку — «Укрпошти», яка виконує надважливу для держави й суспільства місію, забезпечуючи наших громадян доступними поштовими послугами.
Без роботи «Укрпошти», якій найбільше довіряють споживачі — фізичні і юридичні особи, неможливо уявити економічне зростання регіонів, покращання добробуту населення. І нині, в складний для України час, коли на сході йде війна, відродження економіки країни, відновлення соціальної інфраструктури на територіях, звільнених від терористів, безперебійна робота фінансової і банківської систем держави не в останню чергу залежать і від стабільної та надійної роботи пошти.
Важливим є і ще один аспект соціальної місії пошти у суспільстві — забезпечення спілкування людей на відстані, з’єднання різних регіонів та населених пунктів країни.
«Укрпошта» також є провідником інформаційної політики держави в кожному населеному пункті.
На виконання цих важливих завдань колектив УДППЗ «Укрпошта» працює самовіддано, патріотично і відповідально, підвищуючи якість послуг, які надаються населенню, впроваджуючи нові стандарти обслуговування клієнтів, модернізуючи матеріально-технічне оснащення, впроваджуючи новітні технології.
Щиро вітаю численний колектив поштовиків України з професійним святом — Всесвітнім днем пошти!
Бажаю вам щасливого свята, радості й добробуту вашим родинам, мирного неба над головою!