Виїзне засідання громадської приймальні «Фронту змін» у Львові відбулося біля пам’ятника Шевченку, де зазвичай відбуваються міські віча.
Депутати розповіли, як захищають у міській раді вітчизняного виробника та обстоюють інтереси львівських підприємств. З ініціативи «Фронту змін» вдалося збільшити посадково-злітну смугу в міжнародному аеропорту «Львів» і тим самим створити один з найбільших транспортно-логістичних центрів у Східній Європі.
Депутати проаналізували, як виконують перед громадою взяті інвестиційні зобов’язання комерційні структури. Свого часу міська влада надала в оренду комунальне майно та землю. Підрахунки показали, що міський бюджет Львова недоотримав майже 180 мільйонів гривень. Міськрада навіть не домоглася розірвати з боржниками договори оренди чи виставити штрафні санкції.
Голова фракції «Фронту змін» у міській раді Михайло Хміль пообіцяв і надалі тримати питання наповнення бюджету на контролі. Депутати переконані: якщо правильно побудувати стратегію допомоги вітчизняним підприємствам, то можна отримати велику кількість робочих місць і додаткові надходження в міську скарбницю.
Під час діалогу просто неба львів’яни цікавилися проблемами енергозабезпечення, утримання житла, забезпечення дитячими садками. Найбільше нарікань викликало те, що заробітна плата не зростає, ціни на комунальні послуги все підвищуються, а якість не підвищується, виживати стає дедалі важче.
Біля пам’ятника Шевченку працювали юристи «Фронту змін», які відразу надавали кваліфіковану юридичну допомогу.
«Мета нашої акції, — розповів «Голосу України» Степан Кубів, депутат обласної ради, голова обласної організації «Фронту змін» — показати, що наша політична сила, наші депутати прагнуть прямого діалогу і запрошують львів’ян до відкритого спілкування і спільного розв’язання наболілих проблем».
 
Львів.