У Пісках Бобровицького району в рамках ювілейних заходів до 120-річчя від дня народження Павла Тичини відбулося свято «Живим огнем своїм я грію...»

У ньому взяли участь делегації з районів області, Чернігівського земляцтва в Києві, письменники. У меморіальному музеї-садибі Павла Тичини урочисто відкрито оновлену частину експозиції, присвяченої життю і творчості видатного українського поета. У програмі свята були концерти, виставки, спецпогашення конверта з маркою до ювілею письменника. Уперше гостям Пісків презентовано і подаровано книгу «Наш Тичина», видану в Чернігові. Крім цього, переможцям творчих конкурсів у номінаціях «А я у гай ходила», «Золотий гомін», «Десь на дні мого серця» вручили нагороди. Учасники свята вшанували квітами пам’ять не тільки Павла Тичини, а і його спалених під час війни земляків.
На знімку: у спецпогашенні конверта з маркою до ювілею П. Тичини взяли участь заступник голови ОДА Віктор Тканко та генеральний директор Чернігівської дирекції УДППЗ «Укрпошта» Володимир Приходько.
Фото Віктора КОШМАЛА.