Футбол. Як уже повідомлялося, 6 червня збірна України зіграє у Донецьку контрольний матч із національною командою Франції. Гості обіцяють привезти свій найсильніший склад. Орієнтовно обидва суперники прибудуть у Донецьк за добу до матчу, 5 червня. Українці планують розміститися в готелі «Прага», а їхні суперники зупиняться в «Донбас Паласі».
До речі, наша збірна може зіграти на «Донбас Арені» і 2 вересня з Іраном або Уругваєм. Адже на Євро-2012 два з трьох поєдинків групи вона проведе саме в Донецьку. Тому потрібно звикати до цього стадіону.
Стрибки у воду. Форт-Лодердейлі (США). 4-й етап Гран-прі. Бронзову медаль у стрибках з 10-метрової вишки завоював наш Олександр Бондар (515.10 бала). Переможцем став Гуо Лян з Китаю (540,15), а його співвітчизник Цю Бо посів друге місце (524,55).
Баскетбол. У фінальній серії чемпіонату країни в Суперлізі зустрінуться «Донбас» і «Будівельник» (Київ). Перші два матчі відбудуться в Донецьку 17 і 19 травня, наступні — в столиці (22 і 24 травня). Якщо знадобиться, суперники зіграють 27 травня у Донецьку і 29 травня у Києві.
За «бронзу» сперечатимуться «Говерла» і «Ферро-ЗНТУ». Ця серія стартує 18 травня в Івано-Франківську.
Біатлон. 35-річний український біатлоніст В’ячеслав Деркач оголосив про завершення кар’єри. За словами спортовця, він має намір зосередитися на сімейних справах.