Ось вже вдесяте напередодні Дня Перемоги на столичному стадіоні ДВРЗ відбувається матч, котрий привертає увагу не тільки прихильників футболу з навколишніх будинків, а й з різних куточків міста.
З ініціативи ветеранів клубу «ДВРЗ-Локомотив» вшановують пам’ять легендарного оборонця київського «Динамо», заслуженого тренера України Володимира Єрохіна і фронтовика Леоніда Царенка, котрі в різні роки очолювали футбольний колектив вагоноремонтників. Ці матчі відбуваються за підтримки голови Дніпровської держрайадміністрації у Києва Олександра Шевчука.
Цього разу погода, на жаль, не посприяла події. Сильний дощ заважав і вболівальникам, і учасникам ветеранських колективів «Динамо» та «Інтеркас». Але сама гра була захопливою і безкомпромісною до останньої миті. І ніяких там попередніх сценаріїв, коли перемагає дружба, не було. Свисток рефері національної категорії Геннадія Коваленка зафіксував бойову нічию — 2:2.
Двічі у складі «Динамо» відзначився найкращий бомбардир чемпіонату світу—94 Олег Саленко. В «Інтеркаса» забивали: Олег Волотьок і Євген Шахов. Перший колись грав у київському «Динамо», другий — у дніпропетровському «Дніпрі».

Окрім згаданих бомбардирів участь у поєдинку також брали популярні футболісти минулих років: Володимир Трошкін, Володимир Лозинський, Валерій Самохін, Юрій Мороз, Сергій Беженар, Сергій Коновалов, Сергій Федоров, Юрій Дмитрулін, Олександр Бойко, Артем Яшкін та інші. Консультантом динамівців був заслужений майстер спорту Андрій Біба.

— Ми проводимо такі заходи, бо вони, мабуть, комусь потрібні, — каже автор ідеї цих матчів заслужений юрист України, професор, доктор юридичних наук, ректор Українського державного університету фінансів та міжнародної торгівлі капітан команди «Інтеркас» Олександр Покрещук. — Сподіваємося, що через рік ми неодмінно зберемося на цьому стадіоні і за свистком арбітра розпочнемо черговий поєдинок. 

Олександр Покрищук під час церемонії відкриття свята.