Фінансова допомога з нагоди народження дитини та на її виховання збільшуватиметься й надалі. Про це Президент Віктор Янукович повідомив учора в інтерв’ю журналістам під час відвідування Вишгородського районного дитячого будинку «Любисток», що в селі Нові Петрівці на Київщині.

Глава держави вже підписав відповідні зміни до деяких законів України щодо надання державної соціальної допомоги малозабезпеченим сім’ям та інвалідам. «З 1 травня цього року ця грошова допомога буде збільшуватися від 10 до 20 відсотків», — пояснив Президент.
Крім того, за словами керманича країни, нині практично в кожному дитячому будинку ведеться робота, спрямована на всиновлення дітей. «Безумовно, ця робота кропітка, і вона ще залежить від того, як держава надалі забезпечуватиме відповідні умови для сімей», — сказав Віктор Янукович.
Президент, як повідомляє його прес-служба, підкреслив, що турбота про маленьких сиріт залишається серед пріоритетів діяльності влади: «Програма, реалізація якої вже розпочалася в нашій державі, передбачає, насамперед, покращення умов навчання, обслуговування, перебування в тих дитячих закладах, які є в Україні».