Україна та Азербайджан давно є стратегічними партнерами. «Це яскравий приклад того, як треба будувати відносини між двома дуже близькими країнами. І ми надзвичайно успішно розвиваємо їх на двосторонньому рівні», — зазначив Президент України Віктор Янукович на третьому засіданні Ради президентів Азербайджану та України, що відбулося в Баку.
Під час офіційного візиту глави держави до цієї країни було підписано низку документів. Як повідомляє Інформаційне агент-ство «Азері-прес», зокрема, Президент Азербайджану Ільхам Алієв і Президент України Віктор Янукович (на знімку) підписали «План заходів всебічного співробітництва між Україною та Азербайджаном на 2011—2015 роки» і «Спільну заяву президентів про подальший розвиток відносин стратегічного партнерства».
Обидві сторони відзначили позитивну динаміку в розвитку економічного співробітництва. Свідченням ефективної роботи торік Віктор Янукович назвав зростання товарообороту між Україною та Азербайджаном, що «досяг рекорду». «Але це аж ніяк не межа», — наголосив Президент.
Фото Андрія МОСІЄНКА (прес-служба Президента України).