Майбутнє країни залежить від того, чи збереже глава держави курс на реформи. Про це заявив віце-прем’єр-міністр, лідер партії «Сильна Україна» Сергій Тігіпко, виступаючи на Національному семінарі для журналістів регіональних ЗМІ, повідомляє «Українська правда».
«Вся наша перспектива залежить від модернізації, від реформ. Зможемо прийняти ці виклики, зможемо провести реформи — будемо попереду. На нас сьогодні весь світ дивиться, інвестори розглядають нас під мікроскопом», — зазначив Сергій Тігіпко. Він також додав, що найперспективнішими, на його думку, точками зростання української економіки є сільське господарство, машинобудування та сфера високих технологій. Але для їхнього розвитку необхідно створювати сприятливі умови, які приваблять інвесторів.
На думку політика, якщо Україна зможе виконати всі завдання з модернізації, результат буде вже найближчим часом. «Через три—п’ять років ми зможе вийти на 8—10% економічного зростання в рік. Це забезпечить збільшення на 12% реальної заробітної плати. Ми зможемо вийти на стабільні ціни, — упевнений Сергій Тігіпко. — Якщо будуть реформи, у нас буде дуже хороша країна».