Згідно з розпорядженням Президента Віктора Януковича, за побиття рибалок знято з посади голову Заставнівської райдержадміністрації Михайла Бойчука.
Того само дня черговий брифінг дав прокурор Чернівецької області Петро Коваль. За його словами, спілкуючись із потерпілими та вивчаючи матеріали справи, він переконався, що рибалок справді побили, а сам Михайло Бойчук брав безпосередню участь у нападі. Інвалідність йому не завадила, бо розправлявся з людьми руками за допомогою «підручних засобів». Прокурор області спростував чутки про замовний чи політичний характер порушеної кримінальної справи та наголосив, що постійно доповідає про хід досудового слідства Генеральному прокурору Віктору Пшонці.
Інцидент, щоправда, намагалися використати обласні осередки партій «Батьківщина» та «Свобода», але, за словами обласного лідера регіоналів Михайла Папієва, екс-голова райдержадміністрації Михайло Бойчук ніколи не був і не є членом Партії регіонів. Щоб припинити інсинуації, очільник Чернівецької області одразу ж взяв під особистий контроль розслідування цієї справи.
Голова ОДА розпорядився негайно перевірити умови оренди всіх ставків, на котрих збирають плату за риболовлю. Обласних чиновників попереджено про суворе дотримання законності. — Кожен факт найменшої неповаги до людей отримає відповідну оцінку керівництва області, — заявив Михайло Папієв.
Як повідомили у Чернівецькій обласній лікарні, стан потерпілих задовільний, і на Великдень вони вже будуть удома.